Fülesbagoly

Megsérült vécére menet Phil Collins

2017. június 08. - Bagolyhír

Phil Collins kórházba került egy kisebb baleset miatt csütörtökre virradó éjszaka, de már jól van, a csütörtök és péntek estére tervezett londoni koncertjeit azonban elhalasztotta és előreláthatólag novemberben pótolja őket.

philcollins.jpgPhil Collins tavaly októberben is beverte a fejét

A 66 éves zenész hivatalos Facebook-oldalára felkerült bejegyzés szerint az előadó megcsúszott a szállodai szobájában az éjszaka közepén, amikor ki akart menni vécére, és esés közben beütötte a fejét egy székbe. Collinst kórházba szállították, ahol összevarrták a szeme közelében keletkezett súlyos sebet. Az előadó már jól van, de 24 órán keresztül még megfigyelés alatt tartják. A rövid közlemény szerint a zenész elnézést kér rajongóitól, köszöni nekik az elmúlt hetet és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra. A hétszeres Grammy-díjas zenész, énekes és dalszerző a múlt hét végén kezdte meg Londont, Párizst és Kölnt érintő visszatérő turnéját. Csütörtökön és pénteken a londoni Royal Albert Hallban lépett volna fel. Ezeket a koncerteket november 26-án és 27-én fogja pótolni. A Not Dead Yet Live elnevezésű turné a tervek szerint vasárnaptól folytatódik Kölnben, majd Párizsban. A zenész június 30-án visszatér a brit fővárosba, hogy színpadra lépjen a Hyde Park-i British Summer Time zenei fesztiválon. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9012579769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2017.06.09. 14:12:51

az utolsó két sört már nem kellett volna meginni....
süti beállítások módosítása