Fülesbagoly

742 ezer forintért lehet találkozni a Metallica tagjaival

2017. március 16. - Bagolyhír

Mint megírtuk, 8 év után újra Magyarországon koncertezik a Metallica: 2018. április 5-én az Arénában csapnak a húrok közé. A bejelentés óta néhány érdekesség még kiderült, például az, hogy mennyi zsozsót kell leszurkolni, hogy találkozhass Hetfieldékkel.

metallica-kek.jpg

A Papp László Budapest Sportaréna küzdőterének közepén helyezik el majd a színpadot. Egyelőre két sima jegyárat hoztak nyilvánosságra: az állóhelyre és a közelebbi ülőhelyekre egységesen 31.000 forint a jegy, a kakasülőn pedig 18.000.  

Három extra jegyet is piacra dobnak. A The Hardwired Experience csomagból 12 darabot adnak el, ez tartalmazza a következőket: egy prémium ülőjegy a 104-es szektorba, bejutás a helyszínre a 'Through The Never' bejáraton, találkozás a bandával a backstage területén a show előtt, közös csoportkép a Metallica tagjaival, a Metallica tagjai által aláírt setlist, 2 italjegy a fizetős bárba, vacsora a 'Spit Out The Bone' büfében korlátlan fogyasztással, belépés a Memory Remains’ kiállításra, ahol megtekinthetők a banda emléktárgyai, fellépő ruhái, hangszerei, személyes tárgyai és sok más érdekesség, illetve ajándék limitált kiadású Metallica show poszter és egy választható Metallica póló, valamint külön ajándéktárgy vásárlási lehetőség. Ez így elég baba, csak kell hozzá 742 ezer forint. A 115.500 forintos VIP-jegyben már nincs benne a zenekarral való találkozás, fotózkodás, az 56.100 forintos beugró pedig csak egy jó helyet, könnyed bejutást és ajándéktárgyat foglal magába.

A hivatalos Metallica klubtagok március 21-én 10 órától 24 órán át vásárolhatnak belépőket, mindenki más 24-én 10 órától juthat hozzá a jegyekhez. Ha esetlen valaki arra számít, hogy dupla buli lesz, mint a RHCP esetében, akkor téved. A turnédátumokat úgy hozták nyilvánosságra, hogy több fellépéssel nem bővül a lista. Drága jegy ide vagy oda, a kérdés akkor is marad: vajon elfogy 30 perc alatt az összes ticket, vagy kihúzza 40 percig?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1812342623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.17. 12:12:47

A Napster botrány betett nekik.
Azóta lassan, de biztosan lefelé ível a zenei pályafutásuk.
Gondolok itt például a Load/Reload és a St. Anger című fosra.
De az utolsó lemez - a Hardwired... to Self Destruct - sem váltja meg a világot.

Ennyi.

dez01 2017.03.17. 12:20:08

Hmmm. egyenlőre még hezitálok. NEm értem miért lehet nagyobb stadionba vinni másrészről meg...

2017.03.17. 12:37:35

A legvadabb álmomban sem jutna eszembe ennyi pénzt kiszórni az ablakon. Szeretem a Metallica zenéjét (illetve hát maradjunk annyiban, hogy a régebi korszakát), de mi a francért érdekelne a személyes cuccuk, vagy egy találkozás velük? Depláne egy fotózkodás? Nem érdekel, hogy mi a kedvenc szinük vagy kajájuk, de még az sem, miért szarták el ennyire a direkciót az utóbbi időszakban ...
Komolyan nem értem azt, aki kifizet háromnegyedmilliót (tuti lesz olyan), egy -az együttes részéről- rutinból lenyomott pofavizitre, meg a többi lufi-dologra.

kommentes nikk 2017.03.17. 13:18:51

Ha össszefutnék Hetfield-del egy áruházban és váltanék vele 3 mondatot, az hatalmas élmény lenne (haverom öccse a Tescoban bratyizott így Fred Durst-tel :). Az, hogy egy vödör pénzért műbájologjon velem öt percig, az nem lenne élmény, kínosan érezném magam. Egyébként meg a legnagyobb kedvenceim sem érdekelnek igazán emberként, főleg, hogy sokukról köztudott, hogy az életben jó nagy taplók, ez járja például az általam istenített Danzigről is, akar a fene vele találkozni, sokkal jobb, amíg simán csak idol :)

cardiobascuralis 2017.03.17. 15:33:00

Én már dumáltam velük, amikor az MTK-pályán játszottak 1994 körül.
Annyira nem nagy élmény, hogy akár 1000 Ft-ot is fizessek érte.
süti beállítások módosítása