Fülesbagoly

Csúcsra járt a betonkeverő a Red Hot Chili Peppers ellenbuliján

2016. szeptember 03. - matesas

Van-e élet a Red Hot Chili Peppersen túl? Naná, miközben pénteken este Kiedisék az Arénában csapatták, a Barba Negra Trackben az Ektomorf, az Omen és az Aurora egy fergeteges bulival  zúzta le a jó népet.

Van abban valami felemelő, hogy ha csóró vagy, a zsebedben nincs egy árva peták sem, a kapu akkor is nyitva áll, bemehetsz, a zene a tiéd. A Barba Negra Trackben ezerrel dübörög a Rock On! Fest, a belépés ingyenes, és nem túlzás azt állítani, hogy az ember akár világszínvonalú produkcióknak is fül-és szemtanúja lehet. Világszínvonalú? A jelző a Békés megyei Ektomorf kapcsán jutott az eszembe, amit ugyanis Farkas Zoliék hosszú évek óta letesznek az asztalra, az minden kétséget kizáróan a legmagasabb nívót képviseli. Nem véletlen, hogy az Ektomorf ma már a nyugat-európai fesztiválok keresett zenekara, a groove metal királyai bárhol, bárkivel egy színpadra állhatnak, sehol sem vallanak szégyent.
Péntek este is csúcsra járatták a betonkeverőt, őrületes energiákat zúdítottak a közönségre, míg a koncert elején még szellősebb volt a nézőtér, a show közepétől már szép tömeg ugrált, headbangelt, pogózott. Zoli utasítására beindult a circle pit is, a frontember láthatóan elégedetten nyugtázta, hogy a Barba Negra Trackben is sikerült alaposan beindítania a közönséget. A banda elnyomta a legnagyobb slágereket és az új, Agressor lemez sarokpontjainak számító dalait is.
A tömény zúzás után sem oszlott a tömeg, az Omen és az Aurora koncert idejére sem lankadt a lelkesedés, utóbbi zenekarnak köszönhetően egyre több punk is feltűnt a rajongók között. Az egész estére jellemző volt a jó megszólalás, mindhárom zenekar erősítése kiválóra sikeredett. A közhangulatról pedig talán egy tarajos srác elmélkedése árulkodik a legjobban. Üdvözült vigyorral a képén mutatott a színpadra, és közben eképp vélekedett: "Aurora, ők a királyok! Hagyjuk már a Red Hot Chilit!"

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2511673390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása