Fülesbagoly

Brutális black metallal tér vissza Phil Anselmo

2016. május 13. - matesas

Phil Anselmo, a Pantera egykori frontembere egy új szupercsapat élén tér vissza, és nem is akárhogyan. A Scour nevű formáció néhány órával ezelőtt dobta fel a világhálóra az első dalt, az EP júliusban jelenik meg. A Dispatched című szám igen húzós szerzemény.

scour.jpg

Anselmo tavaly szeptemberben jelentette be, hogy új bandát alapított, az énekes akkor azt mondta, hogy a Scour leginkább a black metal és a trash elemeire épít majd. Nos, most már hallható az első dal, pokolian gonoszra sikeredett, és valóban olyan elődöket idéz, mint a Marduk vagy a Dark Funeral. A Scour azonban egy remek elegynek tűnik, Anselmo éles, a Panterából már jól ismert sikolyai és üvöltései ugyanis megmaradtak, a frontember nem alkalmazkodik a black metalban megszokott énekstílushoz, hanem önmagát adja. A Scourban John Jarvis basszer (Pig Distriyer), két gitáros, Chase Fraser(Animosity, Continuum) és Derek Engemann (Cattle Decapitation) penget, a doboknál Jesse Schobel (Strong Intention)( foglal helyet. Az Ep július 15-én jelenik meg a Housecore Records kiadásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr818713644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása