Fülesbagoly

Minden szépen lassan szétesik

2016. február 10. - matesas

A tavaly decemberben megjelent Vad Fruttik album címadó dalához készített videót a zenekar, a Tudom milyen klipje már nézhető, élvezhető, hallgatható. A bagoly pedig meg is mutatja, milyen lett Likó Marcellék szívbemarkoló szerzeményének vizuális megjelenítése.

vadfruttik.jpg

„Tudom milyen - végignézni, ahogy minden szépen lassan szétesik, romok alól kibányászni veszettnek hitt darabjait, annak ami fontos volt vagy úgy érezted, hogy az lehet.” Likó Marci le sem tagadhatná, hogy ő írta e sorokat, a Tudom milyen igazi fruttis dal, érzékeny, szomorkás, a szöveg a lelki mélységek és magasságok hullámvasútja. A kliphez érkező első kommentárok nem dicsérik agyon a rendezőt, többen felróják, hogy bár a zene nagyon rendben van, a rendező nem szakadt bele a kreativitásba. A magam részéről semmi kivetnivalót nem találok az egyszerű koncepcióban, ez egy jó dal, és én mindig szívesen néztem koncertbevágásokra alapuló videókat is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr898379406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása