Fülesbagoly

Sérült gyerekekért zenél Karácsony János, Gyémánt Bálint és Kékkői Zalán

2024. október 28. - Bagolyhír

Hajrá Peti! Jótékonysági Gitárest néven karitatív koncerteket tartanak november 21-én Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben. Az est során fellép Kékkői Zalán, Gyémánt Bálint és a Karácsony János Trió. A rendezvény teljes bevételét mozgásukban és/vagy értelmükben sérült gyerekek kezelésére költik a szervezők.

gyemant_balint_photo_by_nandor_lang.jpg

A jótékonysági gitárestet két szervezet rendezi, az agysérült gyermekek gyógyulását segítő Hajrá Peti! Alapítvány, illetve a mozgásukban és/vagy értelmükben sérült gyerekeknek komplex kezeléseket nyújtó Apróka Fejlesztőház. A november 21-i eseményen fellép Kékkői Zalán (ex-Ákos, ex-Beatrice), Gyémánt Bálint és a Karácsony János Trió (Karácsony János – gitár, ének; Péter János – fuvola, Bérces Viktor – zongora).

- Apa vagyok, ezért tudom, hogy nekünk szülőknek életfogytig tartó aggódás az életünk – fogalmazott Gyémánt Bálint. - Természetes igent mondtam a szervezők felkérésére, hatalmas öröm számomra, hogy a művészetemmel segíthetek. A B32-ben egyedül fogok fellépni, ami nem túl gyakori, looperekkel saját kompozíciókat, improvizációkat adok elő.

A koncert bevételéből nehéz helyzetben lévő gyerekek kezeléseit támogatják az Apróka Fejlesztőházban. A rászoruló családokat pályázat útján választják ki. Kétféleképpen lehet segíteni az ügyet: a koncerten való részvétellel (jegyár: 4000 Ft, támogatói jegyár: 15.000 Ft) vagy adománnyal, amellyel az alapítvány munkáját lehet támogatni az alábbi bankszámlaszámon: Hajrá Peti! Alapítvány 11600006-00000000-28527068.

hajra_peti_koncert.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8518718252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása