Fülesbagoly

Kötetben jelennek meg Siklósi Örs korai versei

2024. október 07. - Bagolyhír

Az AWS zenekarból is ismert Siklósi Örs több mint három éve nincs velünk. Számtalan verset hagyott maga után, ezekből készült egy kötet a Siklósi Örs Emlékalapítvány gondozásában Örs saját rajzaival és kézirataival olyan írásokból, amelyek nagyjából 16 és 22 éves kora között születtek.

orsss.jpg

"Tudnotok kell, hogy Örsnek volt egy kincses mappája, mindenféle skiccek, odafittyentett mondatok, dalszövegkezdemények, rajzok és versek gyűjteménye. Már egészen korán elkezdte felfedezni a világot és a benne elfoglalt helyét, amelynek lenyomata a számtalan kézzel írt vers, amely ránk maradt. Íródtak buszon, vonaton, órán, éjszakai merengések és hajnali hazautak közben életről, halálról, szerelemről, csalódásról. Az alapítvány feldolgozta és egy kötetbe rendezte Örs korai verseit. A könyvben saját rajzai és kéziratai is helyet kaptak, és főként 16 és 22 éves kora között írt versei kerültek bele" - közölte az AWS a Facebook-oldalán.
A könyvet október 12-én a Margó Irodalmi Fesztiválon mutatják be, és itt lehet először hozzájutni. Az eseményen részt vesz a könyv szerkesztője, Reisz-Varga Zsófi és Örs bátyja, az alapítvány vezetője, Siklósi Máté, valamint elhangzik néhány dal is Örs életében elkezdett szólólemezéről, amelyet barátai és zenésztársai fejeznek be a közeljövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9518702170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása