Fülesbagoly

Fiatal tehetségekkel koncertezik a Tornóczky All Access

2024. szeptember 17. - Bagolyhír

Bár nagyon fiatalok, de óriási tehetségek, mi több, számos esetben már rutinnal rendelkező zenészek azok az ifjú muzsikusok, akikkel együtt lép színpadra szeptember 20-án az Akvárium Klubban a Tornóczky All Access. A szupergroupnak célja, hogy átadják zenéjüket, illetve annak szellemiségét a következő generációnak.

tornoczky_all_access.jpg

A Tornóczky Ferenc gitáros, Temesi Berci basszusgitáros, Nagy Ricsi énekes, Zombori Atus dobos felállású power blues banda épp egy éve mutatta be Elkezdték, folytatjuk… című debütáló lemezét az Akvárium Klubban. Az album elnevezése arra utal, hogy az olyan nagy előadók zenei hagyatékát, mint például Charlie, Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor vagy Hobó tovább viszik. A második nagylemezén dolgozó együttes most visszatér az Akvárium Klubba, és szeptember 20-án koncertet adnak ott. A korábbi koncepció annyiban változott, hogy Tornóczky Feriék ezúttal a fiatal generációnak kívánják átadni zenei örökségüket. Teszik ezt olyan formában, hogy jellemzően 10-es éveik végén, 20-as éveik elején járó zenészekkel állnak színpadra. Fellép Szabó Ábel, a Margaret Island 15 éves helyettesítő dobosa, Tornóczky Huba gitáros, Feri unokaöccse, Desh és Caramel bandájából Ujj Misa basszusgitáros, a több tévés tehetségkutatóból is ismert Tabatai Nejad Flóra énekesnő, illetve Szóka Barna gitáros, aki a Kőbányai Zenei Stúdióban az év legjobb diákja díját kapta.

A Tornóczky All Acces az elmúlt koncertjeikhez képest egy frissebb műsorral lép színpadra, és új dal is bekerült a repertoárjukba. A zenekar a pesti bulit követően Szegeden és Sopronban zenél.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr718493410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása