Fülesbagoly

Rászoruló gyermekeknek és családoknak segíthetünk az Elefánt telt házas koncertjein

2024. szeptember 11. - Bagolyhír

Szeptember 12-én és 13-án dupla telt házas koncerttel zárja a nyarat az Elefánt zenekar. Az idei utolsó önálló klubkoncertjükön úgy döntöttek, hogy az iskolakezdés apropóján gyűjtést szerveznek: a TündérPakk Közhasznú Alapítvány segítségével juttatják el az adományokat a rászoruló családoknak.

elefa_nt_foto_1_kredit_sinco.jpg

Idén tavasszal jelentkezett új, SEMMI című ötödik nagylemezével az Elefánt zenekar, akik az új anyagot előbb a Budapest Parkban, majd a nyár folyamán az összes fontosabb fesztiválon és több vidéki klubban is bemutatták. Ezt a sűrű időszakot most egy dupla telt házas koncerttel koronázzák meg a Kobuci Kertben, amelyre a jegyek mindössze órák alatt fogytak el. Ráadásul ez lesz az idei év utolsó önálló budapesti Elefánt-builija is, szóval igazi örömünnep lesz ezen a két estén. A srácok pedig úgy döntöttek, hogy ezeket a boldog pillanatokat szeretnék valami jóra is felhasználni, és arra buzdítják a közönséget, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Szeptember 12-én és 13-án tehát gyűjtést szerveznek: a nézők érkezéskor a merch pultnal tudják majd leadni az adományokat. A TündérPakk Közhasznú Alapítvány segítségével összegyűjtötték, mire van szüksége most az iskolakezdéskor leginkább a rászoruló gyerekeknek és családjuknak: nagy alakú kockás, sima, vonalas füzeteket, tollakat, ceruzákat, körzőt, vonalzót, írószereket, iskolatáskát várnak.

“A sulikezdés nem minden családnak könnyű, és bár a kisebbek szerencsére sok mindent megkapnak, a felsősökre általában már kevésbé gondolnak. Ezért döntöttünk úgy, hogy mi is összeállítunk egy jó nagy pakkot a srácoknak, és erre buzdítjuk a közönségünket is, mert jót tenni szerintünk jó.”

A zenekar egyébként nem először kollaborál a TündérPakk Közhasznú Alapítvánnyal - korábban a rajongók kezdeményezésére plüssöket gyűjtöttek közösen gyerekeknek. A TündérPakk 2016 óta támogatja a rászoruló gyermekeket és családokat, mert hisznek benne hogy minden gyermeket megillet az egyenlő, méltó bánásmód, függetlenül attól, hogy milyen anyagi körülmények közé születik.

 

 

Az Elefánt tehát egy nagyon sűrű időszakot zár most le dupla koncertjével és jótékonysági akciójával, de nincs megállás: szeptember második felében Debrecenben, Kecskeméten és Pécsett is bemutatják a SEMMI-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1818489237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása