Fülesbagoly

Megmutathatod a Kobuci kertben, hogyan kell szépen enni

2024. szeptember 11. - Bagolyhír

Aki a Kobuci kertben járt már valaha, biztosan találkozott a hely jellegzetes kajájával, a kolbászos bucival, azaz a kobucival. Jó esetben meg is kóstolta. Azon túl, hogy finom az étel, arról is nevezetes, hogy képtelenség kulturáltan elfogyasztani. Na most a hely úgy döntött, hogy kihívás elé állt pár embert, és kobucci evő szépségversenyt hirdetett.

13890-0.jpg

A kobuci úgy néz ki, hogy friss és puha, tejfölös bucira szórják a pirított kolbász ragut, és erre jön az uborka és a paradicsom. Egyetlen apró baj van csak vele - mint a finom ételekkel általában - kihívás szépen megenni. A szórakozóhely most versenyt hirdetett, miszerint ki tudja a legszebben megenni a bucit. A vetélkedő 14-én lesz, a főnyeremény csoportos belépő a 2025-ös szezonnyitó koncertjükre. Minden infó az eseményben. Aznap egyébként Péterfy Bori & Love Band koncert lesz. A Kobuci október 12-ig tart nyitva, addig fellép többek közt az Anna and the Barbies, a 30Y, a Blahalouisiana, a Pál Utcai Fiúk és a Besh o droM is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9718489369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása