Fülesbagoly

Azahriah előzenekara lesz a PASO a Parkban

2024. szeptember 03. - Bagolyhír

Két bulit tol a Parkban Azahriah, a szeptember 5-i már teltházas, a másnapira viszont még lehet jegyet venni. Szeptember 6. azért is lehet különösen vonzó, mert a Pannonia Allstars Ska Orchestra melegíti be a közönséget.

paso24.jpg

A PASO-nak ezek kívül lesz még pár koncertje idén, melyek közül a veszprémi kiemelt buli. Október 4-én a Hangvillában lépnek fel Folk Special: A karibi Bartók-kaland című műsorukkal. Itt népzenészekkel kiegészült felállással muzsikálnak, karibi zenei környezetbe ültetve magyar népdalkincseket és áthangszerelt PASO-dalokat.
A műsor gerincét Victor Rice kétszeres Latin Grammy-díjas zenei producerrel közösen készített lemezük anyaga adja. Az amerikai származású, de Brazíliában élő Rice még a Manhattan School of Music-on végzett zenetanulmányai során szeretett bele végérvényesen Bartók Béla életművébe, így régi célkitűzése volt, hogy felkutassa a magyar népzene és a karibi zenei világ hasonlóságait. Mivel a PASO már korábban is kísérletezett hasonlóval, így ideális partner volt a munkában. A közös munka eredményeképp pedig hamarosan megszületett a Heritage album, amelynek dalait hasonlóan a felvételekhez élőben is elismert vendégzenészek közreműködésével adja elő az együttes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1418483177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása