Fülesbagoly

135.000 forintba kerül a Tankcsapda-karóra

2024. augusztus 16. - Bagolyhír

Régóta túl vagyunk azon, hogy egy zenekar póló, sapka és kis bizbaszok piacra dobásával kedveskedjen a rajongóinak, de azért egy saját márkás luxus karóra mégiscsak kuriózumnak számít. Márpedig a Tankcsapda az Evolvens márkával karöltve a zenekar 35. születésnapja alkalmából piacra dobott 350 darab pöpec órát.

evolvens_50.jpg

A termék mondhatni nem olcsó, 135 ropi, de nem is a kínai piacon, plédre kifektetett termékről van szó. A hirdetmény szerint az óraszerkesztő segítségével testre szabható a karóra. Több, mint 74 millió lehetőség van, hogy az alkatrészek színeit és formáit a vásárló kedve szerint válogassa össze. Japán és svájci szerkezetek, rozsdamentes acél tok, zafír üveg, magas vízállóság jellemzi az órákat, és van rájuk 3 év garancia.

tankcsapda-evolvens_02.webp

Na de hagyjuk is a PR-t, lássuk, mire számíthatnak még a zenekartól a rajongók! Mint minden más menő banda, Lukácsék is intenzív fesztiválturnéban vannak. Ma Orosházán, holnap Balatonlellén koncerteznek, Monor, Szolnok, meg még egy rakás város van a naptárjukban. A kiemelt születésnapi buli augusztus 24-én lesz a Budapest Parkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7118467719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása