Fülesbagoly

Démonok szabadságon – közös dallal jött ki Zsüd és Kozmofobe

2024. július 16. - Bagolyhír

Egy sötét mese Zsüd és Kozmofobe közös trekkje - két démon megunta az emberek kínzását a pokolban, ezért feljönnek a földre nyaralni kicsit.

451198545_1227567404890099_2072920312042612592_n.jpg

“Tavaly leültünk Kozmofobe-bal, eredetileg azzal a céllal, hogy beatmaker karrierbe kezdjünk és csináljunk pár alapot, amit aztán eladhatunk artistoknak. Lementünk a Balatonra, és első lépésként átnéztük a YouTube trendinget, és azzal a lendülettel rá is döbbentünk, hogy mi erre alkalmatlanok vagyunk. Úgyhogy hagytuk is az egészet és inkább csináltunk egy számot csak úgy. Ez lett az.” - meséli Zsüd.
“Eredetileg nem akartunk megint a bass heavy, veretős irányba elmenni, de az élet nem kívánságműsor. A szervezetünk kívánta ezt a zenét.” - árulta el Kozmofobe.
A basszusközpontú elektronikus szám a HOTS-nak köszönhetően Steve Dub Grammy díjas producerhez is eljutott, aki részt vett a dal produceri munkálataiban. Bár ez az első közös száma a két producernek, az együttműködés korántsem új, hiszen mindketten az imPro School menedzsmentjének oszlopos tagja. 
“Évek óta dolgozunk együtt, hol az iskolai keretek között, hol alkalmazott zeneszerzési projekteken, igazán idő kérdése volt csak, hogy legyen már egy közös számunk is.” - teszi hozzá Zsüd.
“Zsüddel számos ponton folyt már össze az életünk, a suli, a közös projektek, a zene, persze, hogy démonként is együtt terrorizálnánk a földieket.” - tette hozzá Kozmofobe.
Nyáron Kozmofobe-ot a Fekete Zaj Fesztiválon, Zsüdöt pedig a Szigeten csíphetitek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1218447675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása