Fülesbagoly

Toy Dolls és Stratovarius is lesz Alsóörsön

2024. március 19. - Bagolyhír

Idén is lesz Tábor Fesztivál Alsóörsön augusztus 28-től 31-ig, és ahogy tavaly, 2024-ben is jönnek nemzetközi nevek a Balaton partjára.

3952dd9a-4464-4842-a224-07e80c858200.jpg

Tavaly nagyot mentek Alsóörsön a külföldi fellépők, akkor ugyanis a Tábor Fesztivál szervezői a Motörhead legendás zenészét, Phil Campbellt és a skót kalózmetal brigádot, az Alestormot is meghívták. A nemzetközi fellépőkkel megspékelt line up pedig még a vártnál is nagyobb sikert hozott, ezért egyértelmű volt, hogy idén sem maradhat el a fesztivál nagy nevek nélkül. A szervezők úgy fogalmaznak közleményükben, hogy "idén a Balaton-parton nyaral az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata sem marad otthon". A hazai színtérről jelen fellép többek közt a Tankcsapda, a Depresszió, a FISH!, a Road és a Down For Whatever. További információ a www.taborfesztival.hu oldalon található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8018358317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása