Fülesbagoly

Körbebringázza a Balatont a Bagossy Brothers Company, és közben koncerteket is ad

2024. március 14. - Bagolyhír

A nyáron több szakaszban körbetekeri a Balatont a Bagossy Brothers Company. A bringázások minden alkalommal koncerttel végződnek, kivéve Felsőörsöt, ahol egy 2 napos pikniket tartanak.

bagossy2024.jpg

A Balaturné 5 szakaszból áll majd, és bárki csatlakozhat hozzá.
- Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem verseny, nincs nevezési díj, nincs időmérés, nincs kötelező rész, bárhol be lehet kapcsolódni, bárhol ki lehet szállni, a lényeg az élmény és, hogy jól érezd magad - olvasható a zenekar honlapján. - Ha valaki nem biztos a fizikai állapotában, az is nyugodjon meg: a balatoni kerékpárút közelében végig vasútvonal van, simán megoldható, hogy valaki teker egy szakaszt, aztán továbbmegy vonattal, vagy visszavonatozik a kocsiért. Természetesen lehet elektromos biciklivel is jönni, hiszen magától az se gurul. A pontos indulási és érkezési helyszíneket a Facebook-eseményekben fogjuk megadni. Ha pedig már amúgy is, a Balaton körül járunk nyilván minden szakaszhoz kapcsolódik majd egy koncert is. Ezek között lesz egy kiemelt helyszín, Felsőörs, ahol tartunk egy 2 napos pikniket, a zenekar aktív részvételével és természetesen sok-sok zenével és kísérőprogrammal.

A biciklis szakaszok:
Június 14. Balatonboglár - Kőröshegy
Június 21. Balatonakarattya - Alsóörs
Július 13. Alsóörs - Szigliget
Július 20. Szigliget - Balatonboglár
Szeptember 22. Kőröshegy - Balatonakarattya

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6618354037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása