Fülesbagoly

Megválasztották az EJI küldöttgyűlés tagjait

2024. február 23. - Bagolyhír

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként ma a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait. Ez a testület dönt majd a szervezet Alapszabályáról, Szervezeti és Működési Szabályzatáról, éves költségvetésről és a Felosztási Szabályzatról.

foto1_1.JPG

A Választógyűlés résztvevői az egyesület tagjai közül hét főt a zeneművészek, ötöt a színművészek, kettőt a táncművészek és egy főt az artistaművészek közül választottak ki. A Választógyűlés a korábbi Küldöttgyűlés művészei közül a legtöbbnek újra bizalmat szavazott, annak jeleként, hogy a tagság elégedett az eddigi munkával és az eredményekkel. 

A szavazatok alapján az új Küldöttgyűlés tagjai:

Zeneművész szekció: Novai Gábor, Temesi Bertalan, Zsoldos Béla, Szenthelyi Miklós, Dorogi Ákos, Frenreisz Károly, Gyimesi László
Színművész szekció: Pálos Zsuzsa, Detre Annamária, Hegedűs D. Géza, Mihályi Győző, Császár Angela
Táncművész szekció: Mihályi Gábor, Rotter Oszkár
Artistaművész szekció: Zsilák György.

A tisztújítási folyamat következő lépése a Küldöttgyűlés lesz, amely megválasztja az egyesület Elnökét, az Elnökség, a Felügyelőbizottság és a jogdíjbizottságok tagjait, valamint kijelöli az egyesület gazdálkodását ellenőrző független könyvvizsgálót.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2018337839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása