Fülesbagoly

Idén is lesz tehetségkutató rockfesztivál Balatonbogláron

2024. február 21. - Bagolyhír

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg Balatonbogláron a Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivált március 23-án. A versenyre bármilyen stílusú, élőben előadott hangszeres zenével jelentkezhetnek az érdeklődők. A győztes zenekar továbbjut az Öröm a Zene országos tehetségkutató versenysorozat budapesti döntőjébe. A kiemelkedő tehetségek emellett fellépési lehetőségeket és értékes különdíjakat nyerhetnek.

km.jpg

Nagy valószínűséggel az ország legrégebben létező és folyamatosan működő könnyűzenei versenye a Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivál, melyet idén 27. alkalommal hirdettek meg. A balatonboglári verseny nemcsak a Kistérségi Értéktár egyik kincse, hanem az Öröm a Zene országos könnyűzenei tehetségkutató sorozat következő állomása is. Az idei megmérettetésre február 24-ig jelentkezhetnek az amatőr zenekarok. Kizárólag élő, hangszeres zenei produkciókkal és saját szerzeményekkel lehet nevezni. A zsűriben idén Hajós Erika, a Haveri Kör tehetségkutató szervezője, Szalay Lilla közművelődési szakember, Andrásik Remo zenész, az Öröm a Zene Program vezetője, Cserteg István, a tatabányai Peron Music Tehetségkutató alapítója, a tatai ZeneMánia Tábor vezetője, Kremán Patrik producer, hangmérnök, Lombos Márton dalszövegíró, a Hangfoglaló Program mentora, Nagy Géza ügyvezető a Bábel Camp képviseletében, Petkovic Olivér, a Zentai Általános Zeneiskola gitártanára, a ZentArt Tehetségkutató alapítója, koordinátora, és Ruff Ferenc, a paksi Pop-rock-jazz Tehetségkutató igazgatója foglal helyet.

A Légrádi Antal XXVII. Tehetségkutató Rockfesztivál győztese továbbjut az Öröm a zene országos tehetségkutató versenysorozat budapesti döntőjébe, amelynek az első helyezettje 1 millió forint értékben kap hangtechnikai eszközöket. A balatonboglári győztes és a résztvevő zenekarok számos különdíjat is elnyerhetnek, köztük fellépéseket helyi, kaposvári és budapesti helyszíneken. További infó az eseményben.

Nyitóképen a tavalyi nyertes K-Moringa

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6318336259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása