Fülesbagoly

Egy dunavarsányi beteg kisfiúért énekel a Napfonat

2024. február 16. - Bagolyhír

"A holnap már nem lesz szomorú" címmel jótékonysági nagykoncert tartanak a dunavarsányi művelődési házban, ahol az AtFive és a BDB zenekarok mellett a Napfonat is fellép. A bevételt Békés Attila óvodás dunavarsányi kisfiú gyógyítására költik. A női a cappella együttes saját koncertet is ad Budapesten, illetve indít egy ének workshopot.

napfonat_1.jpg

A jótékonysági koncert február 17-én délután 5 órakor kezdődik a dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban, ahol a Napfonat női a cappella együttes, az AtFive és a BDB koncertezik.  A helyszínen befolyt összeg a kisfiú családjához kerül majd. Annak, aki nem tud ott lenni, de szeretné támogatni a gyógykezelést, lehetősége van közvetlenül utalni Ruff Anna 11600006-00000000-80319399-es számlaszámára.
A Napfonat március 7-én Budapesten is fellép a Turbina Kulturális Központban, itt Noémoval osztozkodnak a színpadon.  Az a cappella együttes 2024. március 23. és június 1. között egy egymásra épülő foglalkozásokból álló sorozatot indít tavaly megjelent Harmatcseppben él a világ bennem című nagylemezük témájához kapcsolódóan, mely a 4 őselemet járja körül.
- A havi rendszerességű, 3-órás workshopok lehetőséget teremtenek arra, hogy a föld, levegő, tűz és víz minőségeihez közelebb kerüljünk a hangunk által, és érzékenyebbé váljunk a 4 éltető őselemhez való kapcsolódásra, miközben játékok, gyakorlatok, közös éneklés segítségével megtapasztaljuk a zene, az alkotás felszabadító örömét - írja a zenekar a Facebook-eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5518327213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása