Fülesbagoly

Vicces hőbörgés Ben T Kadar új klipdala

2024. január 18. - Bagolyhír

Öt számos EP-vel jelentkezik hamarosan Ben T Kadar, és az anyag felvezető dala már itt is van klipestül. Az Eastern Boytoy videója meghökkentő vizuális élmény, mutatjuk is.

bentkadarklip.png

- A klip attól ilyen, hogy fürdőzött az alkotóinak a szeretetében.- fogalmazott Ben T Kadar. - Mindenki, aki dolgozott rajta azon volt, hogy lehetőség szerint a legjobbat hozzuk ki belőle. A dal pedig egy vicces hőbörgés a részemről, nem tagadom. Elégedetlenség trendek és a szépelgés felé. Valószínűleg ezért is lett az egész anyag a maga módján ’mocskos’.”

Ben T Kadar, Balogh Botond rendező- vágóval, Kővári Gábor operatőrrel, Mész Adrienn koreográfussal és egy több, mint negyven fős stáb segítségével hozta létre a videót. Az Eastern Boytoy az első dal Ben T Kadar legújabb kislemezéről, ami ezt a megjelenést kivéve hazai és nemzetközi előadókkal való közreműködéssel jön létre.

Ben T Kadar Budapestről származó énekes és dalszerző. A zenéje az elektronikus pop / R'n'B határán mozog, a hip-hop, lo-fi hip hop és trap elemeit is használva. A dalszövegei általában önkutatóak, legtöbbjük arról szól, hogyan ismeri meg magát és más emberekkel való kapcsolatait. 2022 decemberében meghallgatást nyert és helyet kapott a Nemzeti Kulturális Alap induló előadókat támogató mentorprogramjában. A támogatás segítségével olyan fesztiválokon is fellépett, mint a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye és a Kerekdomb Fesztivál, és 2024-ben kiadja új EP-jét, illetve elkészítette Bruta című lemezét.

Ben T Kadar legközelebb január 19-én koncertezik Budapesten, a Turbinában a Taiga Peer társaságában. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4418304061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása