Fülesbagoly

Régiségekre licitál a tv2 új műsorában Fejes Tamás

2024. január 10. - Bagolyhír

Meglepő környezetben látható január 22-től Fejes Tamás. A Tankcsapda dobosa a tv2 Kincsvadászok című műsorában szerepel majd, és ötöd magával különböző régiségekre fog licitálni.

fejes.jpg

A hivatalos előzetest lepörgetve első blikkre a Kincsvadászok olyasmi, mint a konkurens RTL-en a Cápák között. Jön egy arc, pénzt kér valamire, a stúdióban ülő öt pénzember meg azon agyal, hogy kinyitja-e a pénzcsapot. A különség az, hogy a tv2 műsorába nem vállalkozás ötletével érkeznek a szereplők, hanem egy tárgyat kínálnak eladásra. Régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi. A Kincsvadászok két szakértője Kelen Anna művészettörténész, a Virág Judit Galéria szakértője és árverésvezetője, valamint Megyesi Balázs műtárgyszakértő, galériatulajdonos. A műsor kereskedői pedig dr. Katona Szandra műtárgyszakértő és restaurátor, Fertőszögi Péter művészettörténész, a BÁV művészeti igazgatója, Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa, aki közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, Nagyházi Lőrinc műkereskedő, illetve Molnár Viktor, műtárgybecsüs és galériatulajdonos. A Kincsvadászok első évada január 22-én indul, hétköznap esténként lesz látható a Szerencsekerék után.
De hogy zenéről is szó essék, jó pár idei tervet nyilvánosságra hozott a Tankcsapda. Ahogy azt a Hard Rock Magazin is megírta, a tavasz folyamán bevetik magukat a stúdióba és elkészül az új lemez, ami várhatóan valamikor az ősz folyamán fog megjelenni. Előtte egy „T35 Tour” elnevezésű turnén bejárják Magyarország városait, idén is lesz Budapest Park-os koncert, de az igaz kuriózum a Campus Fesztiválon lesz július 24-28. között Debrecenben, ahol a Tankok 3 koncertet is adnak. A „hagyományos” nagyszínpados koncert mellett két másik napon más színpadokon, teljesen más tematikájú bulikat játszanak. A két különleges koncert részleteit később hozzák nyilvánosságra. És ezzel még nem ért véget a debreceni koncertek listája, ugyanis év végén, az ünnepek között a csapat visszatér a Főnix Csarnokba, ahol évzáró koncertet adnak. Három koncertet hozott még nyilvánosságra az együttes illetve fesztiválszervezők: május 18-án a Sopronfesten, június 23-án a Vénégy Fesztiválon, augusztus végén pedig a Tábor Fesztiválon zenél a Tankcsapda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4018299851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása