Fülesbagoly

Közös bulival kezdi az évet a Tornóczky All Access és a Jazztelen

2023. december 20. - Bagolyhír

Ezer éves barátság köti össze a Tornóczky All Access és a Jazztelen zenekarokat, itt volt hát az ideje egy közös koncertnek. Január 6-án a Barba Negrában muzsikál a két banda.

taa_credit_bikali_sanyi_2.JPG

Tavaly nyáron több mint huszonöt sikeres szakmai év után új fejezethez érkezett el ifj. Tornóczky Ferenc pályafutása. A Kőbányai Zenei Stúdió igazgató-helyettese megalapította a power-blues-t képviselő zenekarát, amelyben Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol. Szeptember óta minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető a Tornóczky All Access első nagylemeze „Elkezdték, folytatjuk…” címmel. Az albumról három klipes dalt biztosan ismerhet az élő zenét szerető közönség, ugyanis májusban jelent meg a „Kémia”, augusztusban az „Ördög vigye el”, novemberben pedig az „Így lesz egy óriás földönfutó”. Az „Elkezdték, folytatjuk…” korong minden szerzeményét közösen, egy próbateremben álmodták meg a zenészek, a számok a végleges formájukat Lombos Marci szövegeivel nyerték el.
A 2024-es szezont január hatodikán, szombaton a Barba Negra színpadán nyitja meg a banda, ahol a 2013 óta aktív, blues-rockot képviselő, Bűdi Szilárd vezette Jazztelen zenekarral karöltve ünneplik meg a minőségi blues zenét. A 103.9 ROCK FM által támogatott bulira jegyek már kaphatók, elővételben 3499 forintért, a program napján, a helyszínen pedig 4499 forintért.
„Régi barátság köt minket Sziliékhez. Tornóczky Feri még a drága Póka Egon formációban is állt egy színpadon a Jazztelen frontemberével. Jómagam pedig Szappanos Gyuri barátom és az igazán egyedi basszusgitár játékáról ismert Egon emlékére írtam meg a legutóbbi saját lemezemre a "Játszd el neki" című dalunkat, amelyben Szili énekelt. Ezzel a koncerttel megpecsételjük az ezer éves barátságunkat, komoly meglepetésekkel is készül mindkét zenekar a közönségének. Megismételhetetlen élményt szeretnénk nyújtani, szerintem tényleg érdemes lesz velünk kezdeni az újévet!” – árulta el Temesi Berci.

Nyitókép: Bikali Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3218285241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása