Fülesbagoly

24 órán át készítik a szendvicseket, közben meg szólnak a koncertek

2023. december 12. - Bagolyhír

A nagy szendó nap néven egy olyan karitatív eseményt hozott létre a Budapest Bike Maffia, amin 24 órán keresztül szendvicseket gyártanak rászorulóknak, s közben neves dj-k és zenészek muzsikálnak. A szendőgyártásba bárki beszállhat.

matyi_sz.jpg

Egész évben azért dolgozik a Budapest Bike Maffia, hogy élményekkel, étellel, törődéssel segítsenek rászoruló családoknak, gyerekeknek, szállón vagy épp az utcán élő embereknek. Noha nem ételosztó szervezet a BBM, 2023-ban több mint 70.000 adag ételt juttattak el melegedőkben éjszakázóknak, időseknek, vagy épp gyerkőcöknek az intézmények falain belülre.
Ezúttal 24 órán keresztül fognak szendvicseket gyártani a szervezet törzshelyén, Budapesten. a Másik Szobában. Erre az akcióra az alapanyagokat ők finanszírozzák,és bárki beállhat közéjük gyártani, csomagolni. A menet december 16-án 14 órakor kezdődik, és 24 órán át tart. Az elkészült csomagokat az önkénteseik azonnal szállítják olyan intézményekbe, ahol enélkül bajos lenne a vacsora vagy a reggeli, vagy épp kiegészítik a napi étkezést.
De nemcsak a jótékony melóé a főszerep, hiszen neves előadók és dj-k játszanak majd a Másik Szobában és a szomszédos Élesztőházban. Zenél többek közt Szepesi Matyi (nyitóképünkön), Hangácsi Marci és Járai Márk. Alább a teljes lista, még több infó pedig az eseményben.

szendo_nap_felle_po_k_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2218279729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása