Fülesbagoly

Jövőre is lesz A Dal, várják a nevezéseket

2023. november 07. - Bagolyhír

Jövőre is megrendezi a Duna TV A Dal című versenyt, amire már lehet pályázni november 23-ig. Újdonság, hogy a versenydalok második fordulós áthangszerelésében neves zenei szakemberek segítik majd az előadókat és a nyertes produkció a berlini Hansa Studios-ban rögzítheti az új albumát

adal_ytcover_2560x1440px-2000x1125-1.jpg

A Dal 2024-re bármely könnyűzenei műfajú és stílusú magyar nyelvű dallal jelentkezhetnek a zenészek az adal.hu-n november 23-ig. A Duna dalversenyének győztese „Az Év Dala 2024” elismerés mellett a világ egyik legpatinásabb zenei helyszínén, Berlinben, a Hansa Studios-ban rögzítheti új lemezét. Az MTVA közleménye szerint a nyeremények mellett a közmédia további fellépési lehetőséget kínálhat (így, feltételes módban fogalmaznak) a fellépőknek más produkcióiban és rendezvényein.  Az elődöntőben elismert művészek segítik a fellépőket, hogy kik ők, arra nem tért ki a közlemény. Szintén nincs még szó a zsűri összetételéről sem.
A dalversenyre egy 2:30-3:30 perc terjedelmű magyar nyelvű dallal lehet pályázni, amely még nem, vagy legkorábban 2023. június 15. után került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadásban. Jelentkezni november 23., csütörtök 22 óráig lehet az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével az adal.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5418253551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása