Fülesbagoly

MTV EMA-meglepetés: Beton.Hofit megelőzve nyert Ajsa Luna

2023. november 06. - Bagolyhír

Az MTV EMA 2023-as zenei ünnepségét eredetileg Párizsban rendezték volna meg, de az izraeli háborús helyzet miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy nem rendezik meg az eseményt. A díjakat ennek ellenére kiosztják, miután a közönség szavazhatott az egyes kategóriákra.

ajsa.jpg

A legtöbb díjat Taylor Swift nyerte: az énekesnő a legjobb videoklip, a legjobb előadó és a legjobb élő produkció díját is elnyerte. A legjobb pop előadónak Billie Eilisht választották.
A legjobb magyar előadó kategóriában Beton.Hofi, Co Lee, Hundred Sins, az Analog Balaton és Ajsa Luna közül utóbbi került ki győztesnek.Ez annak ellenére is meglepő, hogy Ajsa Luna intenzíven kampányolt annak érdekében, hogy minél többen szavazzanak rá, de népszerűsége például Beton.Hofitól messze alulmarad. Az elmúlt három évben kizárólag nagyszínpados produkciók nyertek: 2020-ban Dzsúdló, utána Azahriah, majd a Carson Coma.
A 2023-as győztesek teljes listája ITT tekinthető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6318252431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása