Fülesbagoly

Zenetörténeti koncertet ad a perpétuum

2023. november 03. - Bagolyhír

Rendesen zajlanak az események a perpétuum háza táján. Tele vannak melóval, és koncertjeik között lesz egy igen különleges is, ugyanis saját alteregójukként egy zenetörténeti előadást tartanak.

perp2023.jpg

A Magyar Zene Háza idén tavasszal indította el Játsszunk zenét! - A zeneközvetítés újdonságai, showcase és konferencia címmel eseményét, melynek célja az ismeretterjesztés, a kísérletezés és az új pedagógiai módszerek megismertetése a zenei nevelésben. A négy kategóriában meghirdetett felhívásra több mint 100 programterv érkezett. A legjobb projektterveket a kulturális szektor meghatározó szakembereiből álló zsűri két fordulóban bírálta el. A legjobb 12 produkciót a november 10-11-i showcase fesztiválon bárki megtekintheti. A legjobb családi koncert kategóriában a PerpiJazz nyert, így ők is fellépnek.
-  A PerpiJazz a zenekarunk, a perpétuum alteregója, ahol a célközönségünk a fiatal generáció - mondta le Girincsi Fruzsina énekesnő. - Interaktív ifjúsági koncerteket adunk, különböző tematikákban. A Magyar Zene Házás műsorunk november 11-én fog debütálni, amiben egy zenei időutazásra invitáljuk a hallgatókat, és olyan kérdésekre keressük a választ, hogy hogyan jutottunk el a mai könnyűzenei kínálatig és hogy milyen hatással volt az elektronika megjelenése a mai zenei stílusokra. Nagyon örülünk, hogy ez a programunk kategória győztes lett idén a Showcase Fesztiválon.
A Zene Háza közönségszavazást is indított, a győztes 100 ezer forintot nyer.
A perpétuum az ország számos koncerthelyszínén látható még idén: november 4-én Szegeden, a Millkában, november 18-án Budapesten, a Három Hollóban a Liana társaságában, november 22-én szintén a fővárosban, a Müpában, míg december 15-én Szombathelyen, a Végállomás Klubban játszanak. A koncertezés mellett legújabb kislemezén dolgozik az együttes.
A perpétuumhoz kapcsolódó hír, hogy a Nincs Olyan c. daluk videója bekerült a Magyar Klipszemle Versenyprogramjába Legjobb Animáció kategóriában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4718249959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása