Fülesbagoly

Előzenekarának lesz az előzenekara a Tankcsapda

2023. október 16. - Bagolyhír

Eddig is voltak már meglepő koncertjei a Tankcsapdának, például felléptek egy Andrássy úti háztetőn, az Erzsébet-hídon, benzinkúton, a debreceni reptéren, de most jön talán a legváratlanabb bulijuk: az előzenekaruknak lesznek az előzenekaruk, vagyis az Alcohol közönségét fogják bemelegíteni.

tcsu_j.jpg

A két zenekar jól ismeri egymást, olyannyira, hogy tavaly december elejétől 3 hónapon át játszott az Alcohol a Tankcsapda előtt egy igen intenzív turnén. Előbbi november 26-án 20 éves jubileumi koncertet tart az A38 Hajón, előttük pedig elég meglepő módon Lukács Laciék zenélnek. Aki ismeri mindkét csapatot, tudja, hogy a Tankcsapda nagyságrendekkel népszerűbb zenekar, így aztán felmerül a kérdés, honnan jött az ötlet.
- Sokat ivott a két zenekar a turnén, és viccesnek találták közben ezt a geget - magyarázta Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtósa. - A Tankcsapda klasszikus előzenekari státuszban lesz, mint anno, ezért is a legelső logó szerepel a kreatívokon. Gázsit nem kap.
Nagy repertoár biztosan nem várható a Tankcsapdától mert 19 órakor kezdenek, az ünnepelt meg 20 órakor, de aki megnézi őket, biztosan kuriózumra számíthat. A jegyek fele már elkelt. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5218236135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása