Fülesbagoly

Turn the Juice up - klippremier a The Juice zenekaról

2023. szeptember 05. - Bagolyhír

 Sokat tapasztalt zenészekből alakult a The Juice, akik ősszel megjelenő albumukról kihoztak egy beharangozó dalt. A funk rock csapat klipet is forgattak a szerzeményhez, ami a Fülesbagoly blogon látható először. dsc07365.png

A The Juice fúziós instrumentális trióból alakult funk rock négyesfogattá. A rock harsány életereje keveredik a funk lüktetően érzéki játékosságával, a végeredmény pedig egy jólesően felpörgető, egyszerre lágy és karcos koktél. A zenekar tagjai - Günthner Attila (basszusgitár,) Riskó Tibor (gitár), Sólyom Attila (dob), Török Viktor (ének, gitár) - hosszú évek óta teszik hozzá titkos összetevőiket a magyar könnyűzene ízvilágához különböző formációkban. A teljesség igénye nélkül: Király Viktor, Akkezdet Phiai, Lábas Viki, Tóth Vera, Kollányi Zsuzsi, Vető Péter (Majka band), Szebényi Dániel, Dér Heni, Pethő Zsolt, Mini. A TheJuice bő egy éves fennállása alatt sikeres koncerteket adott többek között az EFOTT-on, a Gödör klubban, az Ápoló klubban Kecskeméten, a Telki fesztiválon és a belvárosi Lámpás klubban.  Nagy várakozással tekintenek hamarosan megjelenő, csak saját szerzeményeket tartalmazó hanganyagukra, amelynek előfutára a „Turn the Juice up” című dalhoz készült videoklip.
A programadó dal mindent tartalmaz, ami a TheJuice esszenciája: dögös rock gitárok, énekelhető, fülbemászó refrén, érzéki szöveg, táncos lüktetés - közölte velünk a zenekar. Íme a videó:

A hangfelvétel a Sonic Garden Stúdióban készült Pálfi Balázs hangmérnök segítségével, a videóklip pedig Bikali Sándor munkája. A zenekar legközelebb szeptember 15-én Solymáron koncertezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr918208117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása