Fülesbagoly

Útkeresésre reflektál az A Flïrt új klipje - PREMIER

2023. szeptember 01. - Bagolyhír

Az A Flïrt 2022-ben robbant be a Ragadd Meg”című dallal, amelyhez klipet is forgattak. Jelenleg készítik első lemezüket, melyet december 2-án a Turbinában mutatnak be. Továbbá gőzerőkkel készülnek az Öröm A Zene országos tehetségkutatójára, ahova a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató megnyerésével kvalifikálták magukat. Több live session forgatás után úgy érezték, most eljött az ideje, hogy újra forgatókönyvírásba merülve megszülessen az Elfogyott A Türelem videója is. Klippremier a Fülesbagoly blogon.

img_3083.jpg

A zenekartól megtudtuk: a dal az A Flïrt kezdeti szakaszában született, és új értelmezést kapott, amikor Tolnai Pál Tamás, a zenekar új dobosa belevitte a saját színvilágát.
- Inspirálva éreztük magunkat Pali által és Tominak lett egy elképesztően jó ötlete, hogy hogyan valósítsuk meg a képi világot - fogalmazott Szarka Eszter a zenekar énekesnője és billentyűse. - A klip reflektál az útkeresésre, legyen az csak egy hobby vagy épp a hozzánk illő hivatás. Ahogy a mindennapokban is többféle szerepben kell helytállnunk, úgy a klipben is megjelennek különböző szerepkörök, melyeket olykor a környezetünk aggat ránk.
A két “vendégművész” Major Dorci (Pandóra Projekt) és Horváth Zsolt szerepükben egyszerre testesítik meg az útkeresés szimbolikáját illetve azt a környezetet, ahonnan akarva-akaratlanul róhatnak ránk szerepeket. Ezúton is hatalmas köszönet nekik, valamint Bodzsoni Petinek a kiváló operatőri munkáért - derül ki az együttes közleményéből. Alább a videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7918204673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása