Fülesbagoly

Fesztivállá bővült a Biohazard és a Kreator közös bulija Pesten

2023. július 28. - Bagolyhír

Két színpadon hét zenekar játszik augusztus elsején a Barba Negrában. A márciusban meghirdetett Biohazard-Kreator-Terror trióhoz időközben három magyar banda, az AMD, a Remorse és az Archaic, illetve az amerikai thrash metal legenda Sacred Reich csatlakozott.

sacred_reich.jpg

A kisszínpad első fellépője az Archaic lesz, akik félórányi tömény thrash-zúzdával nyitják az estét, előtérbe helyezve a tavaly megjelent The Endgame Protocol című lemezük dalait.

Közvetlenül a Biohazard előtt a veterán budapesti hardcore banda, az AMD melegíti be a közönséget, szintén a kisszínpadon. Ők 12 év lemez nélküli időszak után másfél esztendővel ezelőtt jelentették meg Temetetlen múlt című albumukat.

Szintén thrash metal vonalon erősít a stílus egyik legnagyobb múltú hazai képviselője, a Remorse, akik a Kreator előtti sávban játszanak egy esszenciális best of műsort.

Bónuszként az amerikai thrash metal legenda Sacred Reich (nyitóképünkön) zárja a kisszínpad műsorát, akik tavaly a Sepultura előtt adtak szintén a Barba Negrában zseniális koncertet, most pedig ennek a bivalyerős csomagnak a végére tesznek pontot.

A nagyszínpadon a márciusban már meghirdetett amerikai hardcore legenda Biohazard, a német thrash metal alapzenekar Kreator, és az amerikai harcore-punk Terror lép fel. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8218180855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása