Fülesbagoly

A Bad Acrobats nyerte a keszthelyi Fülesbagoly Tehetségkutatót

2023. július 23. - Bagolyhír

Kilépve a komfortzónánkból ezúttal egy közterületi színpadon, csodálatos környezetben, a keszthelyi Zenepavilon deszkáin tartottuk meg a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjét. Szép számú közönség előtt egy rendkívül erős mezőny gyűlt össze. Végül a zsűri egyöntetű véleménye alapján a Bad Acrobats nyerte a versenyt.

fu_lesbagoly_tehetse_gkutato_keszthely_230722-27.jpg

Első helyezésével a Bad Acrobats nyerte a stúdiózási lehetőséget a DigitalPro Stúdióban, ők lépnek fel a jövő évi KeszthelyFeszten is, továbbá ott lesznek az Öröm a Zene októberi nagydöntőjében, ahol 2,5 millió forint a tét. Második lett a Liana, az ezüst érem két értékes nyereménnyel járt: zenélés a Fábry Show-ban a Duna TV-n, és fellépés a Bagossy Brothers Company előtt. A dobogó harmadik helyére állhatott a The Microwaves, ők a WMMD jóvoltából egy YouTube-csatorna optimalizálást és a TikTok-jukon egy interjút nyertek, továbbá gazdagodott a zenekar egy 1 hetes Fülesbagoly blog-bannerkampánnyal.

fu_lesbagoly_tehetse_gkutato_keszthely_230722-31.jpg

A Warnusz Zsuzsa - Andrásik Remo - F. Tóth Benedek felállású zsűri kiemelkedő egyéni teljesítményeket is díjazott. A győztesek az Audio-Technica Europe és az Audmax. Kft. tárgynyereményeiket vihették haza. A különdíjazottak:
A legjobb énekes: Baker Dániel (The Microwaves)
A legjobb énekesnő:Kató Lilla (Liana)
A legjobb dalszerző: Békési Fanni (Bad Acrobats)
A legjobb dalszöveg: Kiszely Márk (Nemo-pont)
A legjobb gitáros: Csizmazia Zsolt (Bad Acrobats)
A legjobb zenész / Újfalusi Gábor-díj: Lukács László billentyűs (Liana)
Emellett a Disco Drama nyerte a MoodMedia díját, ennek köszönhetően egy éven át egy dalukat fogja játszani 500 magyarországi boltban a háttérzene-szolgáltató. És nem mellékesen a győztes zenekar egy Fülesbagoly Pálinkát kapott az ünnepléshez a Szőke Farkas Kft. felajánlásának köszönhetően.

fu_lesbagoly_tehetse_gkutato_keszthely_230722-23.jpgA Fülesbagoly-Tehetségkutató sorozatnak idén már csak egy állomása lesz, méghozzá szeptember 17-én Martonvásáron. A döntőre még lehet jelentkezni. A záróeseményen többek közt fellépést lehet nyerni az MCC Fesztre, a Walforfesztre, a Tök Jó Fesztiválra, a Barba Negrába és az Elefánt elé. A Music Fashion egy lemezkiadást ajánlott fel, a Zeneszöveg.hu pedig merch termékek legyártását 100 ezer forint értékben. További részleteket ITT olvashattok. 
A keszthelyi nyerteseknek szívből gratulálunk! Köszönjük az MVM, az Öröm a Zene, a Hangfoglaló Program, az Audio-Technica és Keszthely városa támogatását! Mi megyünk tovább, irány Martonvásár!

Fotók: Uhlár Brigi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr318176525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása