Fülesbagoly

Sinco legjobb zenekari képeiből nyílik kiállítás

2023. június 20. - Bagolyhír

Bátori Gábor ‘Jim’ sinco az elmúlt években hazánk egyik legkeresettebb koncertfotósává vált. Kamerájával a legkülönfélébb helyeken, a legkülönfélébb előadókat örökíti meg, és nemcsak külső szemlélőként van mellettük, hanem igazi baráti viszonyt ápol velük. Ennek köszönhetően a legintimebb backstage pillanatoktól kezdve a legmonumentálisabb nagykoncertekig mindent dokumentál. Ezeket a fotókat évről évre albumba gyűjti, a tavalyiakat  a Három Hollóban be is mutatja.

sinco_blahalouisiana_220218akvarium_175.jpeg

A Sincology névre hallgató képes krónika immáron hatodszor foglalja össze az elmúlt évet úgy, ahogy semmi más. Több mint 240 oldal tömény rocktörténelmet lapozhatunk végig, és az előadókat sokszor úgy láthatjuk, mint még soha: egyszerre vannak jelen a legvadabb színpadi jelenetek és meghitt, családias - és ami a legfontosabb - emberi pillanatok. Felsorolni is nehéz lenne a színes repertoárt, így a teljesség igénye nélkül olyanok bukkannak fel a könyvben, mint a 30Y, az Analog Balaton, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, a Platon Karataev, a Supernem vagy a Quimby. Az idei kiadvány a korábbi évekhez képest megjelenésében számos újdonságot rejt, ennek eredményeképp pedig rekordszámú fénykép került a kötetbe.
A ZAJZAJZAJ gondozásában megjelenő könyvet június 26-án a Három Hollóban mutatják be, ahol poprockzenei sinco-bingoban is megmérettethetjük tudásunkat. Az este házigazdája Sallai Laci (Felső Tízezer, Galaxisok, Platon Karataev, stb.) lesz, a belépés pedig ingyenes. További infó az eseményben. Alább pedig pár szuper kép Sincotól.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8018150202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása