Fülesbagoly

Újra összeáll egy koncert erejéig a 30 éves Black-Out

2023. május 24. - Bagolyhír

Harmincadik születésnapját ünnepli november 18-án a Black-Out a Barba Negrában. A kultikus rockzenekar már jóideje nem aktív, de időnként összeáll, így volt ez 2017 januárjában, amikor szintén koncerteztek egyet Budapesten, illetve tavaly, Lénárd Laci emlékkoncertjén is letoltak két számot.

bo.jpg

Új szerzemény(ek)ről nincs hír, de láthatóan így is lelkesen készül a zenekar és közönsége november 18-ra.
- 30 év jelentős intervallum egy ember életében, mégis mintha egy szempillantás lett volna ez az egész - fogalmazott az énekes Kowalsky. - Az emlékek részletesen bennem élnek, a dalokat gyakorlatilag fel sem kell elevenítenem, hiszen a mai napig a fejemben vannak. Minden csodát, amit a színpadon megéltem pár évtized alatt, az a Black-Out időszak méhében fogantatott. Nem csoda tehát, hogy izgatottan és nagy lelkesedéssel várom a novemberi koncerte, amelyre méltán lehet mondani, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz! Egészen biztos, hogy különleges élmény vár mindenkire, aki ott lesz.
A koncertre egy nap alatt elfogytak az early bird jegyek, szóval az érdeklődéssel nem lesz gond. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3918131298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.05.24. 10:39:40

Pedig felkéne éleszteni tetszhalott állapotából, a Megavegát meg hibernálni.
süti beállítások módosítása