Fülesbagoly

A kilátástalanság, a csalódottság és a felszabadulás is téma Azahriah új lemezén

2023. május 03. - Bagolyhír

Megjelent Azahriah új lemeze Memento címmel, rajta a dalszerző-énekes egyik legsikeresebb dalának „folytatásával”, a Four moods 2-vel. Ebben a számban hallható a lemez egyetlen közreműködője, a karibi származású, műfajában világszerte elismert énekesnő, Queen Omega. Azahriah június 2-án a Budapest Parkban mutatja be az albumot telt ház előtt.

azahriah_2023.jpg

Az albumról eddig két dalt ismerhetett a közönség: a szosziazi videóklipje mindjárt eléri a 7 milliós megtekintést YouTube-on, az Introvertált dal  7,3 milliónál jár, s mindkét szám átlépte a 4 milliós hallgatottságot Spotify-on. Ezek mellé érkezett a friss lemezen nyolc új dal.
- A Memento az eddigi legszemélyesebb album, amit készítettem – mondja Azahriah. ­– Kicsit a silbak EP hangulatát akartam továbbvinni, csak még több zenei kísérlettel. A lemez fő témái: a korábbi mentális traumák feldolgozása, a kilátástalanság, a csalódottság és a felszabadulás.
Az album megjelenésével egyidőben a Four moods 2 klipjével is kijött Azahriah. A rendkívül erős szöveg és képi mondanivalóval felvértezett videónál talán csak a hozzászólások markánsabbak a YouTube-on.

Azariah legközelebb május 12-én koncertezik Nyíregyházán, majd május 26-án Pécsett. Ezt követi a június 2-i Budapest Parkos koncert, amire 40 perc alatt elfogyott az összes belépő. Az est vendégzenekara a 2019-es budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató nyertese, vagyis az Antares.

Nyitókép: Bodnár Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3818116114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása