Fülesbagoly

Péterfy Bori, Sena és Pásztor Anna ruháját is meg lehet venni egy jótékonysági vásáron

2023. április 17. - Bagolyhír

Rendhagyó vásár lesz április 21-én és 22-én a LoveBug Vintage és a Rock the Planet – zenészek a bolygóvédelemért kampány közös szervezésében a Margit körúti lakásshopban. A szervezők közkedvelt zenészeket kértek meg, hogy bocsássák árverésre egy-egy kedvenc ruhadarabjukat. A felajánlott holmikat a LoveBug licitjén akárki megvásárolhatja, így az ikonikus szettek új gazdára, új életre kelhetnek. A cél, hogy megmutassák mennyire menő cuccai lehetnek bárkinek secondhand vásárolt, vagy éppen cserélt rucikból is. A jelszó természetesen a fenntarthatóság és a környezetvédelem.

bori_p.jpg

A résztvevő együttesek, zenészek: The Carbonfools, Holy Chicks, Jancsovics Máté (BSW, Punnany Massif), Pásztor Anna, The Biebers, Sena, Subsribe Band, Péterfy Bori, Galambos Dorina, Myra Monoka, Pátkai Rozi. A bevétellel a Művészetek Völgye zöld udvarát támogatják, ami évről-évre sok száz, a környezetvédelemre nyitott látogatót vonz, és tanít játékosan izgalmasabbnál izgalmasabb vendégei, nemzeti parkok, egyesületek, szervezetek segítségével vigyázni a bolygónkra.
Az esemény napján (április 21-22. péntek és szombat) az üzletben lehet megvásárolni a ruhákat, de pár darab a Facebook-eseményben online mappában is árverésre kerül majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1118104542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása