Fülesbagoly

3108 szelet pizza fogyott a ROAD és a Hooligans közös turnéján

2023. április 04. - Bagolyhír

Véget ért a ROAD és a Hooligans közös, országos turnéja. A management számot vetett, és érdekes adatokat közölt a Sötét arcok, fényes éjszakák fantázianevű, Székesfehérvár, Pécs, Szombathely, Debrecen, Szeged, Budapest és Eger városokat érintő koncertsorozatról. 

roadhooligans2.png

Közel tízezer rajongó kísérte végig a Road és a Hooligans, valamint a koncertkörút állandó vendégének, a miskolci Z.ENEMI!-nek a tavaszi klubturnéját, mely országos szinten is egyedülálló és monumentális volt idehaza 2023 tavaszán - áll a közleményükben. A turnéról adatokat is közöltek, melyekből kiderül:

• összesen 119 db gitár- és basszusgitárhúrt, 212 db pengetőt, valamit 88,5 pár dobverőt és 31 dobbőrt használtak el
• az országjáráson 8 darab teherautó és kisbusz kísérte a produkciókat, melyek összesen több mint 20.000 kilométert futottak ez idő alatt, megmozgatva több mint 20 tonnányi rakományt állomásonként és átlagosan kb 40 főt
• elfogyott 3108 szelet pizza, 824 db kis dobozos üdítő, kb. ugyanannyi liter szénsavas és mentes ásványvíz vegyesen, emellett majdnem 11 liternyi kávé és kb. ugyanennyi tálca energiaital.
 • viszont valami oknál fogva a dobozos sör és a rövidital fogyasztásra nem sikerült egzakt számítást találni az országjárás végére sem, úgyhogy közös megegyezésre annyiban maradtak a zenekarok, hogy a sör és rövid fogyasztás: "nem volt számottevő" ezen a turnén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5818094448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása