Fülesbagoly

Jön a Downset Budapestre

2023. március 13. - Bagolyhír

Bármennyire is hihetetlen, de a '90-es évek egyik legfontosabb amerikai rap metal bandája, a Downset június 10-én egy budapesti klubban, nevezetesen az Instantban fog koncertezni. A zenekar legutóbb 28 éve volt Magyarországon a Dog Eat Dog és a Biohazard társaságában.

downset-1.jpg

Bár sosem lettek mainstream zenekar, a '90-es évek közepén komoly nevet szereztek a rap metal / hardcore szcénában, Anger című daluk elég nagyot ment a szélesebb körben is. Turnéztak többek közt a Kornnal, a Metallicával, a RHCP-szel és a Linkin Parkkal. 2009-es feloszlásukig 4 albumot adtak ki, 2014-es újraindulásuk óta viszont nem voltak túl aktívak egészen tavalyig, amikor megjelent Maintain című lemezük. Az anyagot Budapesten is bemutatják június 10-én az Instantban. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1718071168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása