Fülesbagoly

Kétszeres Latin Grammy-díjas producerrel készít lemezt a PASO

2023. március 12. - Bagolyhír

Új lemezét a Müpában mutatja be a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) május 19-én.

paso_mupa.jpg

A PASO egy kétszeres Latin Grammy-díjas zenei producerrel, Victor Rice-szal együttműködésben május 19-én különleges műsorral jelentkezik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben A karibi Bartók-kaland címmel. Az amerikai, de az elmúlt húsz évben Brazíliában élő Rice-szal közösen készített új PASO-lemezen a magyar népdalkincs válogatott dalait helyezték át az egzotikus, karibi zenei környezetbe. A frontember KRSA és zenekara népzenei körökben ismert zenészeket hívott el erre az estére, az Aurevoir. frontembere, Agócs Márton is csatlakozik hozzájuk a színpadon.
A müpás koncert mellett egyelőre egy idei fellépést hozott nyilvánosságra a PASO: június 30-án a Fishing on Orfűn zenélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1218069452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása