Fülesbagoly

Idén is lesz Waldorfeszt a Börzsönyben

2023. március 10. - Bagolyhír

Egy sikeres adománygyűjtő kampánynak köszönhetően idén is lesz Waldorfeszt, méghozzá a tizedik. Annyi bizonyos, hogy július 6-tól 9-ig tart, de hogy a Börzsönyön belül hol lesz, azt később hozzák nyilvánosságra a szervezők.

waldorfeszt_1.jpg

A Waldorfeszt egy ezerfős kisfesztivál a Dunakanyarban, amelynek varázslatos és békés hangulatát a fesztiválozók a fellépőkkel, önkéntesekkel és a szervezőkkel együtt hozzák létre, immáron tizedik éve. 2016-ban költöztették a rendezvényt Zebegénybe.
- Alulról szerveződő fesztivál vagyunk, a legtöbben szabadidőnkben, önkéntesen alkotjuk a rendezvényt, amely mindenki számára nyitott és látogatható - vallják a szervezők. - Célunk egy olyan kulturális tér teremtése, ahol bemutatkozhatnak fiatal művészek, civil szervezetek, ahol eszmét cserélhet bárki, mindezt szabadon, nyugodtan, egy békés környezetben.
A fesztivál programjának magját civil, kézműves, zenei, irodalmi, színházi és egyéb alkotói közösségek alkotják. Arra törekednek, hogy ismeretet terjesszenek, kapcsolódjanak a természethez, és védjék a környezetet a szórakozás, táncolás megélése mellett. Ezidáig kérdéses volt, hogy a tizedik rendezvényt meg tudják-e rendezni, az örömhírt most jelentették be a Facebookon.
- Novemberben indítottuk adománygyűjtő kampányt, amiben a kitűzött 3.000.000 forintból 2.500.000 forint gyűlt össze az Adjukössze.hu-n, a Gólyás adománygyűjtő bulin, a Szimpla Kertes főzésen, és egyéb magán adományokból. Amiért nagyon hálásak vagyunk nektek!  Ennek következtében az a nagyon jó hírünk van, hogy Lesz Waldorfeszt 2023-ban, mégpedig a 10. fesztre készülünk! - olvasható a posztban.
A szervezők hamarosan elárulják, idén hol lesz a fesztivál, és március 23-án nyilvánosságra hozzák az első fellépők neveit. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4218068564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása