Fülesbagoly

Magyar előadót hirdet a Times Square-en a Spotify

2023. február 24. - Bagolyhír

A világ legnagyobb hirdetési felületén, a New York-i Times Square-en vetítették ki a magyar énekesnő, Hegyi Dóra, azaz Ohnody arcképét a Spotify női egyenjogúságot hirdető kampányának köszönhetően.

times-square-ohnody-spotify-egyenjogusag.jpg

Magyarországon is elindult el a Spotify női előadók egyenjogúságát támogató, Equal néven futó programja. A program első hazai nagykövete Ohnody, azaz a Junior Artisjus-díjas Hegyi Dóri. 
Az Equal program kampányának látványos eleme a New York-i Times Square-en kihelyezett hatalmas hirdetés, ahol egy ledfalon 24 órán keresztül futnak az Equal-nagykövetek arcképei. Ide került most fel Ohnody is olyan korábbi előadókat követve, mint például Ewa Farna (Csehország) vagy Lizzo (USA).
- Ez ugyanaz az üzenet, amit a művészetembe, a dalaimba fogalmazok, ami a személyiségem magja: a békét ott találjuk, ahol a nehézségeink is vannak. Az ezekkel való szembenézésben és abban, hogy őszinték vagyunk magunkhoz, amikor azon gondolkodunk milyen embernek tartjuk magunkat. Bár nem biztos, hogy így tűnik, de egyenlőek vagyunk ebben az életnek nevezett szobában - kommentálta az énekesnő a nagy hírt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1318057412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása