Fülesbagoly

Egy pesti fitnessteremben zenél Zsüd

2023. február 20. - Bagolyhír

Zsüd 2018 óta jár a 4% Fitness-be edzeni, és most gondolt egy merészet: mi lenne, ha a teremben zenélne? A tervet cselekedet követte, és február 25-én amíg a többiek edzenek, Zsüd live act-je adja a zenét.

zsu_d_352_web.jpg

- A bodyart egy saját testsúlyos edzésforma, szóval nem kell emelgetni súlyokat. kicsit a jógához tudnám hasonlítani vibe-ban, de annál sokkal intenzívebb a mozgás része - árult el részleteket az edzésről Zsüd. - A belső elmélyülésre és a flowra viszont ez is nagyon jó lehetőséget ad, miközben a core-izmokat erősíti. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan lehetne a zenehallgatást egészségesebb kontextusba átültetni. Társadalmilag át vagyunk itatva alkoholfogyasztási szokásokkal, és a komolyzenén kívül nincs nagyon arra tradíciónk, hogy ezt ne nélküle tegyük. Izgalmas challenge-nek találom ezt, mert nem az előadón van a hangsúly, hanem a hallgatón és a belső megéléseken.
Az egy órás edzést Galgóczy Gábor oktató tartja. Zsüd erre az alkalomra egy külön live settet rak rá össze a régi és az új track-ekből egyaránt, instrumentális verzióba. További infók az eseményben.

zsud_1.jpg

- Most épp a második nagylemezemen dolgozom, amit az év második felében szeretnék kihozni, de az anyagokat már játszom róla - beszélt egyéb aktualitásairól Zsüd. - Két koncertem lesz a közeljövőben: március 10-én Pécsen az Amper Klubban iamyankkal, majd március 31-én Budapesten a Három Hollóban Agavoid és Maluride társaságában.

Nyitókép: Bokor Krisztián

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr918052360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása