Fülesbagoly

20 éves az Ocho Macho, egész évben jubilálnak

2023. január 31. - Bagolyhír

20 éve annak, hogy a háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt zenekar, az Ocho Macho elindult. Egy egész éves majálissal készülnek megünnepelni ezt a beteljesült mérföldkövet, aminek első állomása, a debütáló „Háladal".

ocho_1.jpg

„Tavalyi alkotói évünkben nagyon sok új dal született, a producerrel Deseő Balázzsal közösen, akivel annak idején a 'De Puta Madre' című lemezünkön dolgoztunk. Annyit már most biztosan elárulhatok, hogy igazi Ocho-s felvételekkel készülünk és nagy szerepet szánunk a közönségünknek is" – osztotta meg a frontember Kirchknopf Gergő, aki elmondta, hogy úgy tudott fennmaradni a reagge, ska, punk és latin elemeket ötvöző formáció, hogy hatalmas szabadságot adnak az alkotásban egymásnak a tagok, így a kreatív energiák cseppet sem hagytak alább. Így történt ez a most megjelenő „Háladal" stúdiómunkálatai során is, amely segít rácsodálkozni az apró, de jelentőségteli pillanatokra:

„A „Háladal" egy lassabb tempójú, letisztult dal lett, a szövege olyan jelenségekért ad hálát, amivel mi emberek találkozunk a hétköznapjainkban és talán észre sem vesszük. Nagyon jó érzés fogott el a szöveg írásakor, Balázs pedig bátorított, hogy vigyük tovább. A szerzeményben felfedezhetjük a 80-as évek hangzását, van benne egy kis rejtett plusz: énekeffektek, elektronika, anélkül, hogy elnyomná a dal üzenetét. Ya Ou vokálja, pedig zseniális, teljességgel kinyílt a zene, amikor beszállt az éneklésbe!"

A nyolc macsó számára mindez még csak a kezdet, hiszen rövidesen új kiadványokkal készülnek, március 17-én pedig FIRKIN-nel indítják a koncertszezont a Barba Negra színpadán.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2618038356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása