Fülesbagoly

Nemzetközi díjat kapott a Honeybeast és a Jazzékiel klipje

2023. január 18. - Bagolyhír

A Europe Music Awards szavazásán a Honeybeast Pánik című klipje kapta a Best Music Video elismerést, míg a Jazzékiel Szép napok klipjét választották a legjobbnak a Best Drama Music Video kategóriában.

 honey_bb.jpg

A Europe Music Awards egy cseh kezdeményezés, és a honlapjukon bárki nevezheti a klipjét. A videók közül a díj alapítói, zenészek, videósok választják ki a legjobbakat jellemzően minden évszakban egyszer. Az idei téli felhozatalból a Hologram Film által gyártott, Dudás Balázs által rendezett Honeybeast: Pánik klip kapta a Best Music Video elismerést.

A nyertesek között még egy magyar zenekar fellelhető: a Best Drama Music Video díjat a Jazzékiel Szép napok klipje kapta, amit az  Umbrella videós crew készített, és Szabó Áron rendezett.

Az év végén aztán az összes videót újra megversenyeztetik egymással a szervezők, és némi zsozsót is lehet nyerni.
Pacsi mindenkinek, aki benne volt a két projektben!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3018029124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása