Fülesbagoly

Titkos helyszíneken koncertezik Beck Zoli, Zóra és Németh Juci is

2023. január 16. - Bagolyhír

Privát Színpad néven egy különleges eseménysorozatot hirdetett meg Újbuda. A koncertek időpontjai és fellépői ismertek, ugyanakkor a különleges helyszíneket csak a fellépések napján árulják el. A belépés mindenhova ingyenes, de csak pár szerencsés jut be sorsolás útján.

zora.jpg

„Gondoltál már arra, milyen lehet úgy koncertre menni, hogy az ablakon mászol be a helyszínre, vagy mindig is szerettél volna elmenni egy rendhagyó színházi előadásra, amely például egy festőműhelyben játszódik?” Január végétől megismételhetetlen élményekben lesz része azoknak, akiknek sikerül bejutniuk az Insert Privát Színpad sorozatának ingyenes színházi, zenés vagy összművészeti programjaira. A program:

Január 26. - Agócs Márton & Fejér Mihály (aurevoir.)
Február 9. - Beck Zoli & Vecsei H. Miklós: Kártyajáték
Február 23. - Bárány Bence és Mészáros Péter estje: Látta✓
Március 9. - Jónás Vera & Závada Péter
Március 23. - Németh Juci & G. Szabó Hunor
Március 30. - ZÓRA
Április 6. - Nézőművészeti Kft.: Katona László & Kovács Lehel

A programokra való bejutáshoz először az Insert felületén kell regisztrálnia az érdeklődőknek, majd minden esetben 72 óra áll a rendelkezésükre, hogy jelentkezzenek az adott esemény sorsolására, amiről e-mailben hívják fel a figyelmet a szervezők. A nyerteseket szintén e-mailben értesítik arról, hogy bejutottak a választott programra, azonban az előadások újbudai helyszíneire csak a program napján derül fény. Erről e-mailben tájékoztatják azokat, akik a sorsolás alapján részt vehetnek a nem mindennapi eseményeken. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9218027492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása