Fülesbagoly

Elindult a nevezés a Fonogram-díjra

2022. december 24. - Bagolyhír

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2023-ban is megrendezi a Fonogram-nap elnevezésű eseményt. A Fonogram - Magyar Zenei Díj 18+1 kategóriában újra gazdára talál.

fonogram-2023-fejlec.png

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a műfajok széles skáláján, összesen 18 kategóriában. Néhány jótanács a MAHASZ-tól:
- A Fonogram - Magyar Zenei Díjra nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.
- Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen: az előző két naptári évben, azaz 2022-ben vagy 2021-ben megjelent önálló hangfelvételek is nevezhetők.
- Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra. Nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.
Nevezni ITT lehet. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10018009320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása