Fülesbagoly

A Piramis és a Led Zeppelin első albumáról értekeznek a Boncmesterek

2022. december 10. - Bagolyhír

Újabb két adás került ki a Boncmesterek podcast-sorozatból. Németh Juci és Vitáris Iván ezúttal a Piramis és a Led Zeppelin első lemezéről értekezik.

boncmesterek_2_1.jpg 

A Boncmesterek harmadik epizódjából megtudhatjuk, hogy a Piramis zenekar legendás énekese, Révész Sándor hogyan változtatta meg a hazai rock'n'roll frontember etalon képét egy csapásra. Kiderül, hogy milyen furcsa és hirtelen vége szakadt az együttes történetének, illetve, hogy miképp volt a rendszer megtűrt státuszú könnyűzenei formációja.

A Boncmesterek negyedik részében Juci elárulja, hogy milyen volt élőben látni Robert Plant házát, ennek kapcsán pedig szó lesz rockzene és okkultizmus kapcsolatáról, valamint, hogy miért élne szívesen mindkét boncmester a 60-as, 70-es évek Angliájában.

A Boncmesterek podcast-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4717998922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása