Fülesbagoly

Na ezért érdemes Heedless Elegance-koncertre menni

2022. november 28. - Bagolyhír

Hát nem szarozott a Heedless Elegance, és egy komplett koncertfilmmel jött ki a napokban. A budapesti metal banda a tavalyi Akvárium Klubos buliját rögzítette.Kijelenthető, hogy a zenekar nemcsak élőben, hanem felvételen is üt.

headless.jpg

A Heedless Elegance anno megjárta az egyik Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjét, induló zenekari támogatásban részesítette a Hangfoglaló Program, szóval szakmai elismerésből eddig is jutott nekik. Amire az ember most csettint egyet, az a Libra című második lemezük bemutatója, jobban mondva annak a videófelvétele. Nagyon súlyos, nagyon energikus, nagyon dinamikus. Itt tudjátok csekkolni:

Aki élőben is szeretné megtapasztalni őket, megteheti december 16-án a Barba Negrában, ahol a Magma Rise, az Omen és a Moby Dick társaságában lépnek fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3917989614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása