Fülesbagoly

Megjelent Méry Rebeka első szólódala, és annak klipje

2022. november 18. - Bagolyhír

Két nagylemezen dolgozik párhozamosan Méry Rebeka énekesnő, és az egyikből most ízelítőt is ad a Messzire című dalával, valamint a hozzá forgatott videóval. 

softlightvisuals-meryrebeka-messziremusicvideowerk-7_web.jpg

Méry Rebeka a felvidéki Somorján született, és közel tíz éve foglalkozik népművészettel. A néprajz szakot már  Budapesten végezte, és az egyetem mellett kezdett el énekelni több népzenei formációban (Tindia, Duna Folk Band). 2020-ban fordult a szóló karrier felé. Jelenleg két albumon dolgozik párhuzamosan: egy népzenei, szakrális és folk ihletésű, saját szerzeményeket tartalmazó albumon és - a Halmos Béla Program jóvoltából - egy felvidéki magyar népzenét tartalmazó autentikus lemezen. Előbbi albumot és a Messzire című dalt leginkább az álomszerűen sejtelmes hangzás, a dúdolás, az énekes többszólamúság, valamint a zenei puritánságban kiteljesedő dalfolyam jellemzi, amely legjobban talán a dream-folk kifejezéssel írható le - olvasható a hozzánk eljuttatott sajtóközleményben. A dalhoz készített videót a Hollókő melletti Farkaskútvölgyben forgatta a Soft Light Visuals csapata.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7817982098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása