Fülesbagoly

Jövőre nem lesz VOLT Fesztivál

2022. november 14. - Bagolyhír

Iparági pletykák még hónapok óta arról szóltak, hogy elmarad jövőre a VOLT Fesztivál, de most hivatalossá vált. A rendezvény egy rövid Facebook-bejegyzésben jelentette be a rossz hírt.

volt_nincs.jpg

Idén júniusban jelentette be Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál két alapítója, hogy a két szervező és a Sziget Fesztiválok, így a VOLT útjai ketté válnak. Eleve ez is előrevetítette a fesztivál kétséges jövőjét, illetve az idei rendezvényen szemmel láthatóan jóval kevesebben voltak, mint az elmúlt 10-15 év VOLT Fesztiválján. Így aztán a hír nem lepett meg minket. A fesztivál a Facebookon jelentette az elmaradást, emígyen:

"Először is szeretnénk az egész VOLT fesztivál csapata nevében megköszönni a támogatásotokat és a rengeteg érdeklődő üzenetet. Szeretnénk, hogy tudjátok: a mostani döntésünket nagyon nehezen, de mindent mérlegelve és természetesen egyáltalán nem örömünkben hoztuk.
A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk. Nagy szeretettel formáltuk, fejlesztettük, amíg a 800 fős “sportcsarnokos házibuliból” Magyarország legszeretettebb vidéki szabadtéri fesztiválja lett. Azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni és sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.
Ezért - nagy szomorúságunkra - 2023-ban elmarad a VOLT.
Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és bízunk abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetjük a soproni csodák helyszínét, a Lővéreket!"

Nagyon sajnáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2817975774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása