Fülesbagoly

Képregényes sztorit írt Ganxsta Zolee-ékról a Tankcsapda volt basszerosa

2022. november 07. - Bagolyhír

Három részes képregény készült Ganxsta Zolee és Takács-Koltay Vilmos duójáról Mester Csaba rajzaival illusztrálva. A történet írója Tóth-Laboncz Attila “Labi”, akit a nagyközönség még a Tankcsapda basszusgitárosaként ismerhetett meg.

ganxstacomics.jpg

Az első részben Ganxsta Zolee Dos Diavolos nevű blues formációjának kalandjait láthatjuk. Az alapsztorit a Takács-Koltay Vilmossal, azaz Vilkóval alapított duó első, Egyenesen a mocsárból című lemezének címadó dala ihlette.
A két főhős egy nyertes texasi pókerpartyról menekül, amely verekedésbe torkolt. A Mexikóba tartó útjuk során lerobban a furgonjuk, így izgalmas szituációkba keverednek; megküzdenek egy aligátorral, békafejet esznek, moonshine pálinkától kábulnak el. Verekedésektől és csinos nőktől sem mentes kalandok humoros jelenetekkel tarkítottak.
A hazai képregénykultúra legjobb hagyományait követő, fekete-fehér rajzokból álló Fonett Art kiadvány nem csak a zenekar rajongóinak nyújthat élményt. A hagyományteremtő szándékkal készült sorozat első példányai hamarosan az ország egész területén, illetve a kiemelt webshopokban is beszerezhetők lesznek, köztük a hivatalos oldalon.

ganxstacomics_covera-1-706x1024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1017972566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása