Fülesbagoly

Major Eszter: a pop nem a társadalomkritika szócsöve

2022. október 22. - Bagolyhír

Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb dalszövegírója, Major Eszter a Stage, Darling! Podcast-sorozatunk legújabb vendége. Több tucat együttesnek, előadónak írt dalszövegeket, többek közt a Hooligans-nek, Kökény Attilának, Takács Nikolas-nak, Tóth Gabinak, Zsédának és Szekeres Adriennek. Sok sztorit osztott meg velünk, közben pedig pár meglátását is elmondta nekünk a popszakmával kapcsolatosan.

major_eszter.jpeg

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Tizedik részünk vendége Major Eszter, aki többek közt arról mesél, hogy nem vállal el minden felkérést, a covid miatt kezdett el énekelni és az éjjel-nappali boltban szembesül az új slágerekkel.

A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés a NKA támogatásával jött létre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr317959680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása